Back Back Nieuws

Mansveld Groep bekroond tot Best Managed Company 2013

29 juni 2013
Mansveld Groep B.V. behoort in 2013 wederom tot één van de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte onlangs bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseert. Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het zesde achtereenvolgende jaar.

Mansveld Groep B.V. deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd door de jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven die ondanks economische tegenwind goed voorbereid zijn op nieuwe markten en zich hebben ingesteld op een veranderend concurrentieveld. De landelijke jury koos uiteindelijk de 70 ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren.

Toekomstbestendig
Deze bedrijven laten zien dat zij continu bezig zijn met de groei en toekomst van hun organisatie, ook nu het economisch minder gaat. Kijkend naar het komend jaar blijft focus op nieuwe groeimogelijkheden door middel van innovatie in opkomende markten belangrijk. Wanneer bedrijven kennis blijven vergaren, anders leren kijken, in staat zijn anders te denken en te doen, hebben zij volgens Ruud van Dusschoten, directeur Grootbedrijf en Instellingen van ING Nederland, genoeg potentie om toekomstbestendig te zijn.

‘Het Best Managed Companies programma laat zien dat deze groep bedrijven wel degelijk kansen weet te pakken en daardoor uitstekende cijfers laat zien. Deze bedrijven bewijzen, dat ondanks de huidige situatie in de markt, voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om succesvol te zijn. We hopen dat deze bedrijven als voorbeeld en inspiratiebron kunnen dienen voor ondernemend Nederland.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!