Back Back Nieuws

Mansveld Expotech en Pronorm bundelen krachten

04 juli 2013
Met een handtekening hebben Mansveld Expotech en Pronorm deze week formeel hun krachten gebundeld. Pronorm maakt daarmee vanaf heden 100% deel uit van Mansveld Expotech. Partijen waren sinds dit voorjaar met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. Pronorm opereert als een zelfstandige organisatie met eigen merknaam en eigen vestigingen in Helmond en Breda. De twee oprichters Bart van Bokhoven en Rob Roosen blijven werkzaam voor het bedrijf.

Urban Experiences 
Pronorm is leidend op het gebied van urban experiences; oplossingen die er voor zorgen dat mensen iets beleven en ervaren, en zich prettiger en veiliger voelen in een stedelijke omgeving. Deze projecten worden vooral geïnitieerd vanuit marketing, design, sport, kunst en cultuur. De technologische innovaties maken vrijwel alle ideeën en concepten maakbaar en haalbaar.

Meestal zijn zeer grote projecties (vaak op gevels van gebouwen) de basis. Dit wordt aangevuld met (LED-)verlichting, geluid en interactieve besturingen. Hierdoor is het mogelijk dat individuen de openbare ruimte gaan beïnvloeden, bijvoorbeeld via een app op hun mobiele telefoon. Een voorbeeld is het lichtfestival GLOW in Eindhoven, waar Pronorm en Mansveld Expotech al jaren vele projecten realiseren.

Exclusieve partner van Pani 
De grootbeeldprojecties worden gerealiseerd met projectoren van Pani, wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige grootbeeld projectiesystemen. Pronorm is voor West-Europa de exclusieve partner van Pani. Vanuit haar vestiging in Breda worden projecten in geheel Europa uitgevoerd. Naast het gebruik van Pani projectoren voor kunst- en cultuurprojecten, worden deze projectoren ook ingezet voor reclame doeleinden en diverse soorten sport- en corporate evenementen.

Veiligheid 
Pronorm en Mansveld Expotech hebben ook oplossingen die de openbare veiligheid verbeteren; technologie om grote groepen mensen tijdens diverse soorten evenementen op een veilige manier in openbare gebieden te laten bewegen.

Klanten profiteren van synergie 
‘We kunnen samen onze klanten beter bedienen’, aldus Richard Kluijtmans, directeur van Mansveld Expotech. ‘De kennis, ervaring en het verhuurassortiment vullen elkaar goed aan waardoor wij onze klanten een compleet pakket onder één verantwoordelijkheid kunnen aanbieden’.
Bart van Bokhoven vult aan: ‘Met het samengaan van Mansveld Expotech en Pronorm zijn wij in staat om een verdere professionalisering te realiseren, zodat wij nog beter in staat zijn om de klantverwachtingen te overtreffen’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!