Back Back Nieuws

Mansveld Expotech en CLC-VECTA tekenen meerjarige overeenkomst voor samenwerking

23 januari 2015
Mansveld Expotech en CLC-VECTA Centrum voor Live Communication hebben een meerjarige overeenkomst getekend. Mansveld Expotech zal als preferred supplier de komende drie jaar zorgdragen voor de levering van audiovisuele middelen inclusief montage, demontage en technische ondersteuning voor alle CLC-VECTA bijeenkomsten.

Vertrouwen
De overeenkomst werd getekend voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst van CLC-VECTA in theater De Flint in Amersfoort waar Mansveld Expotech direct de daad bij het woord kon voegen en de audiovisuele ondersteuning verzorgde. Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: ‘Als speler in de live communicatiemarkt dragen wij deze brancheorganisatie een bijzonder warm hart toe en zijn we al jaren lid. Deze overeenkomst onderstreept het vertrouwen wat CLC-VECTA in ons heeft en we zijn hier zeer verheugd over.’

Waardevol
‘Voor de vereniging zijn afspraken als deze heel waardevol. Het is nu eenmaal niet mogelijk om onderscheidende bijeenkomsten te organiseren zonder de ondersteuning vanuit onze professionele achterban. Bijkomend aspect is dat het de leden ook een mooi podium biedt’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!