Mansveld Expotech bouwt 35 jaar stands op IFA BerlijnMansveld Expotech bouwt 35 jaar stands op IFA Berlijn
Back Back Nieuws

Mansveld Expotech bouwt 35 jaar stands op IFA Berlijn

03 oktober 2019

Van 6 tot en met 11 september vond Europa’s grootste beurs in consumentenelektronica, de Internationale Funkausstellung (IFA) wederom plaats in Berlijn. Tijdens deze beurs presenteren standhouders hun merken, producten en innovaties op het gebied van consumentenelektronica, informatie- en communicatietechnologie en huishoudelijke apparatuur.

Enkele van de aanwezige exposanten vertrouwen al jarenlang op de expertise van Mansveld Expotech om zich op een in het oog springende manier te onderscheiden op de beursvloer.

Opdrachtgever van het eerste uur

Philips is een opdrachtgever voor Mansveld Expotech van het eerste uur en de allereerste klant waarvoor wij een stand hebben gebouwd. Dit jaar gingen we voor de 35e keer mee om de hal van Philips op de IFA technisch te ondersteunen.

Hal 22 (5.240 m2) werd in zijn geheel afgehuurd door Philips, die de IFA traditioneel beschouwt als dé opening van het nieuwe seizoen. Hier presenteren zij met trots hun innovaties op het gebied van consumentenelektronica. De hal is opgedeeld in een Consumergedeelte (Consumerhal) en een Dealergedeelte (Dealerhal). Tijdens de persdag, voorafgaand aan de eerste beursdag, is een deel van de Dealerhal speciaal ingericht voor de persconferentie. Zodra deze beëindigd is wordt de hal in no- time weer omgebouwd om de volgende dag de dealers te kunnen ontvangen.

Beurs in getallen

Voor, tijdens en na de beurs wordt er ontzettend veel werk verzet om de stands en de presentaties die er plaatsvinden, technisch te ondersteunen. De beurs samengevat in cijfers: 10 kilometer databekabeling, 48 bedrade en draadloze netwerken, 6 kilometer elektrabekabeling, 900 meter truss, 850 verlichtingsarmaturen, 3 personen full time beschikbaar voor technische ondersteuning en bediening van de techniek tijdens de show, 25 m2 LED wall verdeeld over drie locaties in verschillende resoluties (2.8 / 2.5 / 2.0), 5 weken opbouwtijd op locatie en 4 dagen demontage. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!