Mansveld in de startblokken voor Alpe d’HuZes 2018Mansveld in de startblokken voor Alpe d’HuZes 2018
Back Back Nieuws

Mansveld in de startblokken voor Alpe d’HuZes 2018

23 maart 2018

Tijdens de viering van het 55-jarig bestaan van Mansveld ontving Ruud Mansveld een cheque t.w.v. €4.000,- voor Alpe d’HuZes. Een jubileum cadeau van alle medewerkers van het Eindhovense familiebedrijf.  Inmiddels blijkt dit de aanleiding  te zijn geweest om de uitdaging aan te gaan en op 7 juni 2018 de Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Al vele jaren sponsort Mansveld andere deelnemers aan Alpe d'HuZes en nemen werknemers en directieleden individueel deel. Dit jaar komt Mansveld in actie met het hele bedrijf en bijna alle medewerkers dragen wel een steentje bij in de vorm van een donatie of actie.

Op naar Franrijk!

Op 07 juni 2018 gaat een Mansveld team naar Frankrijk om de Alpe d’Huez te beklimmen. 18 mensen met 1 taak: 'Zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker, zodat er niemand meer doodgaat aan deze vreselijke ziekte.' Aldus het team van Mansveld. 

Corporate Vitality

Mansveld wil met de deelname ook de algehele gezondheid van de medewerkers stimuleren. Zo kunnen medewerkers deelnemen aan de trainingssessies en aan de speciaal georganiseerde workshops over sporten. 

Alpe d’HuZes evenementendag

Op zaterdag 21 april vindt bij Mansveld een open dag plaats die in het teken staat van Alpe d’HuZes. Iedereen is welkom om die dag een kijkje te nemen bij het bedrijf gelegen aan Le Havre 1 in Eindhoven. 'Er worden allerlei activiteiten op het bedrijventerrein georganiseerd, wat een onvergetelijke dag zal opleveren. Denk hierbij aan een carwash, braderie, live muziek en dergelijke. Het evenement is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.' Aldus Mansveld. 

Trots

Zowel directie als medewerkers zijn trots op de deelname aan Alpe d’HuZes. Het doel is uitdagend, namelijk: € 50.000 binnenhalen voor het KWF kankerbestrijding. Met uw bijdrage en de inzet en het enthousiasme van alle betrokkenen, gaat dit lukken.

Wilt u ook Mansveld steunen? Kijk dan op: www.mansveld.nl/opgevenisgeenoptie/

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!