Back Back Nieuws

The Manhattan Hotel Rotterdam steunt stichting Make a Wish

10 mei 2012
The Manhattan Hotel Rotterdam steunt dit jaar de stichting Make a Wish. De stichting vervult de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. The Manhattan Hotel schenkt onder meer de stichting één euro per verblijf van een hotelgast en één euro voor elke verkochte fles mineraalwater, gaat donaties vragen van haar gasten en organiseert in het najaar een galadiner met veiling.

 

Vervullen van kinderwensen

De stichting Make a Wish, onderdeel van de gelijknamige internationale organisatie, heeft sinds haar oprichting in Nederland in 1989 al van meer dan vierduizend ernstig zieke kinderen tussen de drie en achttien jaar hun allergrootste wens in vervulling laten gaan. Het vervullen van die wensen is maatwerk. De samenwerking met The Manhattan Hotel Rotterdam is al in januari gestart, maar is deze week officieel bekrachtigd.

 

Bijzonder partnerschap

‘Met de samenwerking met de stichting Make a Wish onderstreept The Manhattan Hotel Rotterdam haar maatschappelijke verantwoordelijkheid’, vertelt general manager Erick de Wit. ‘Wij willen vooroplopen op het gebied van gastvrijheidsbeleving en daar hoort maatschappelijk verantwoord ondernemen ook bij. Dat doen we onder meer door duurzaam en milieubewust te werken. Wij zijn ontzettend blij met dit partnerschap. Make a Wish Nederland is een prachtige organisatie die de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult en daarnaast internationaal bekend is, waardoor ook onze buitenlandse gasten zich met deze bijzondere organisatie verbonden voelen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!