Back Back Nieuws

Managementwijziging bij Hulskamp Audiovisueel

30 juni 2012
Bij Hulskamp Audiovisueel is per 1 juli a.s. een managementwijziging doorgevoerd. De huidige President Commissaris en eigenaar van de toonaangevende audiovisuele organisatie, Eduard Hulskamp, gaat zijn eigen bedrijf leiden in de functie van algemeen directeur/eigenaar.

 

Managementteamleden

Eduard Hulskamp wordt bijgestaan door twee managementteamleden. John Boek, zal de functie van interim manager vervullen en Jack Davids is als operationeel manager verantwoordelijk voor alle operationele zaken. In oktober 2008 heeft Eduard Hulskamp zijn managementtaken overgedragen aan een nieuw managementteam en werd hij benoemd tot president commissaris, de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

 

Bedrijfscultuur herstellen

‘Door de statutaire wijziging in mijn functie als Voorzitter van de Raad van Commissarissen werd ik geacht alleen maar naar cijfers te kijken. In de 40 jaar dat ik ondernemer ben, heb ik een bijzondere bedrijfscultuur opgebouwd. Iets wat ik langzaam zag verdwijnen en wat een belangrijk fundament is voor onze organisatie. Ik zal de komende tijd wederom zelf meewerken om deze cultuur te herstellen en mijn medewerkers te inspireren’, aldus Eduard Hulskamp.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!