Back Back Nieuws

Man Bijt Hond neemt afscheid in Gooiland

30 september 2015
Gooiland ontving 26 September 1.000 bezoekers voor de Man Bijt Hond- bedankt dag. Frank Smit, operationeel manager: ‘Er zijn in totaal 578 kroketten en ruim 200 gevulde koeken over de toonbank gegaan. De mensen genoten van hun kopje koffie met op de achtergrond de vrolijke tonen van de Turbo Polyp van Maikel van Hoof. De sfeer was dan ook oer-Hollands, waar wij met de hele crew enorm van hebben genoten.’

Man Bijt Hond idolen
De fans kregen deze dag speciaal de gelegenheid om hun idolen, zoals Rapper Sjors, de Veerkampjes, Grietje Post, Jan Stam en Don en Elly in het echt te ontmoeten. Ook gaf ‘Ons kent Ons’, korte humoristische sketches in het programma, een speciale voorstelling in de filmzaal, konden de bezoekers voor het laatst hun mening geven in de ‘Babbelbox’ en waren de programma-makers aanwezig om vragen te beantwoorden van hun trouwe kijkers.

Laatste uitzending
Na zestien jaar komt er helaas een einde aan het programma Man Bijt Hond. 
In 2011 is het programma door de kijkers nog uitgeroepen tot de 'Meest beeldbepalende TV-programma van de laatste zestig jaar’. De laatste uitzending is komende vrijdagavond 2 Oktober. Michael Abspoel, stem van Man bijt hond, die ook afgelopen Zaterdag aanwezig was, zag de bedank-dag als afsluiting van een bijzonder televisietijdperk.

Trots
Evenementenlocatie Gooiland is erg trots dat de KRO ervoor heeft gekozen om de bedank-dag bij hen te organiseren. In het sfeervolle Grand Café konden de bezoekers een heerlijk kopje koffie nuttigen en/of een lekker broodje bestellen. De broodjes kroket en gevulde koeken rolden over de toonbank. Alle medewerkers kijken met veel plezier terug op deze dag en zullen het programma Man Bijt Hond gaan missen.

Foto: Maurice Vinken

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!