Back Back Nieuws

Making the ordinary, extraordinary

26 september 2013
Het is niet geheel onverwachts als Justen Beer - winnaar van Everybody Dance Now en inmiddels wereldwijd bekend - tezamen met zijn crew ‘Hustlekidz’  op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

De breakdance-crew die inmiddels meerdere malen Nederlands Kampioen is geworden en tevens in de finale heeft gestaan van Holland’s Got Talent gaat nu toch echt hun grenzen verleggen. In samenwerking met Laserforum zal er een show worden opgezet die een spectaculaire samenhang laat zien tussen live-breakdance in combinatie met indrukwekkende laserlicht effecten. ‘In een samenspel van laser, muziek en choreografie wordt er een schouwspel neergezet dat zowel nationaal als internationaal uniek zal zijn in haar concept,’ aldus Laserforum.

Passie, wilskracht en vertrouwen
Hun choreograaf Lloyd Marengo, die middels zijn artistieke bekwaamheid o.a. de choreografieën van Justin heeft verzorgd voor Everybody Dance Now zal wederom de dans- en bewegingscompositie van deze aankomende show gaan regisseren. Zo zullen deze b-boys met ieder hun eigen flair naar de koppositie geleid worden. Volgens Laserforum starten zij tezamen met  ontzettend veel passie, wilskracht en vertrouwen aan een nieuw avontuur vol mogelijkheden met als doel de wereld te motiveren en te inspireren.

TEDx
Justen’s eerste clip via YouTube; ‘With a piece of Chalk’  die inmiddels al meer dan 3.2 miljoen keer bekeken is  zal t.o.v. de nieuwe act nog maar het begin zijn. ‘De nieuwe act wordt sensationeler dan ooit tevoren’  Onder het motto – Idea’s worth spreading’ zal Justen Beer tezamen met zijn crew Hustlekidz de act ten tonele voeren tijdens het TEDx event te Amsterdam dat plaats zal vinden op 6 november 2013.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!