Back Back Nieuws

Make over voor Restaurant Down Under

14 januari 2013
Na een intensieve verbouwing van slechts anderhalve week, opende Restaurant Down Under afgelopen donderdag de deuren van haar ‘vernieuwde’ restaurant. Bedrijfsleider Patrick van de Brink: ‘Down Under is erg trots op het eindresultaat, het restaurant is echt een aanwinst voor Nieuwegein en omstreken’.

Restaurant op onverwachte plek
Restaurant Down Under is gevestigd op een plek waar je het wellicht niet verwacht: in Nieuwegein aan de Laagravense plas (tegenover de Makro). ‘Down Under staat in de regio bekend als een van de mooiste plekjes in Midden-Nederland voor recreatie en watersport. Naast een Beachclub, waar je in de zomer terecht kunt voor een hapje en een drankje,  heeft de locatie  dus ook een prachtig restaurant met uitzicht over de Laagravense plas’ aldus Patrick van de Brink.

Zakelijke gasten
‘Voor het nieuwe interieur is gekozen voor een stoere, moderne uitstraling waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen’, vertelt Patrick verder.  ‘Door de nieuwe inrichting is Down Under niet alleen de perfecte plaats voor een lunch, diner of familiebijeenkomst. Het is, mede door de ruime parkeermogelijkheden, vergaderfaciliteiten en het hoge serviceniveau, ook de ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst, lunchafspraak en zakelijk diner.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!