Back Back Nieuws

Make-over People's Business 2.0! goed ontvangen

17 januari 2016
Het vernieuwde People’s Business 2.0! vond 13 en 14 januari plaats in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Onder de nieuwe vlag van Postillion Hotels, heeft het netwerkevent van regio Rijnmond een complete make-over gekregen. Met vernieuwde aankleding, een aansprekend programma en 98 enthousiaste exposanten, is het evenement goed ontvangen door bezoekers. Maar liefst 4.356 innovatieve ondernemers, van gevestigde namen tot starters, kwamen vol plannen, ideeën een daadkracht weer naar buiten. Een inspirerende start van het nieuwe jaar voor zakelijk Rijnmond.

Opening
Bezoekers van het netwerkevent werden verwelkomd door Jessica Steur, General Manager van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Zij vertelde over Postillion Hotels als nieuwe exploitant van het congres- en evenementencentrum van het WTC Rotterdam, de toekomstvisie en de nieuwe ideeën met People’s Business. Vervolgens was het woord aan Roland Wondolleck, directeur Rotterdam The Hague Airport. Na zijn eervolle woorden, werd de beurs geopend met een ferme gongslag.

Nieuwe programmaonderdelen
People’s Academy, People’s Network en People’s Pitch waren dé nieuwe onderdelen van het evenement. People’s Academy werd op de eerste dag gehouden met presentaties van Harald Swinkels (NLE), Nalden (WeTransfer) en Fountainheads. In het kader van netwerken werden onder de koepel van People’s Network speeddate-sessies georganiseerd. De deelnemers spraken enthousiast over de nieuwe contacten die gelegd werden tijdens deze korte netwerkgesprekken. People’s Pitch werd samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship georganiseerd. Op het hoofdpodium presenteerden twee start-ups hun ideeën om uiteindelijk de jury te overtuigen. De start-up Declaree werd als winnaar uitgeroepen.

Uitreiking van de Influential Award
De Rijnmond BUSINESS Influential Award 2015, een verkiezing door lezers van het magazine, werd op de tweede avond uitgereikt aan André Kramer. Hij ontving de award uit handen van de winnaar van vorig jaar, Jan Peter Balkenende. De prijs wordt jaarlijks overhandigd aan de meest invloedrijke ondernemer uit regio Rijnmond van het afgelopen jaar.

€ 7.500,- voor Stichting Ambulance Wens
Het goede doel dat dit jaar tijdens het evenement werd gesteund was, net als vorig jaar, Stichting Ambulance Wens Nederland. De stichting vervult een laatste wens van niet mobiele terminale patiënten. Door middel van diverse acties op de beursvloer werd het mooie bedrag van €7.500,- binnengehaald. Met dit bedrag kunnen er 20 laatste wensen worden vervuld.

Foto: Mladen Pikulic

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!