Back Back Nieuws

Maison van den Boer in het MECC verkozen tot 'Venue of the Year'

31 januari 2013
Maison van den Boer locatie MECC Maastricht is dit jaar uitgeroepen tot ‘Venue of the Year’. Deze gewilde award is toegekend na een interne competitie binnen de Koninklijke Van den Boer Groep. Hierbij heeft de locatie MECC de strijd gewonnen van de Venues van Maison van den Boer binnen o.a. Amsterdam ArenA, De Kuip Rotterdam, Philips Stadion EindhovenGelredome ArnhemParkstad Limburg Stadion, Circustheater ScheveningenWorld Forum Den Haag en Studio 21 in Aalsmeer.

Beoordeling
Bij de beoordeling  is  gekeken naar financiële resultaten, werkwijze en hygiëne, klanttevredenheid, creativiteit en het ontplooien van nieuwe conceptactiviteiten binnen en buiten de locatie. De onderlinge strijd om ‘Venue van het Jaar’ te worden wordt elk jaar fanatiek gevoerd binnen de Koninklijke Van den Boer groep omdat bij de toekenning ook de beoordeling van de collega-vestigingsmanagers wordt meegenomen.

TEFAF
Aerd de Boode, vestigingsmanager van de locatie MECC, is verguld met de award: ‘Voor ons in het MECC telt de TEFAF-evaluatie ook mee in de beoordeling. Dat onze Venue hier in het MECC zo positief wordt gewaardeerd door de TEFAF organisatie, exposanten en bezoekers doet alle medewerkers  goed. Dat ook onze initiatieven in de regio geslaagd zijn én we een pluim krijgen van onze collega vestigingen, maakt dat iedereen extra blij is met deze award’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!