Back Back Nieuws

Maison van den Boer en SugarCity gaan samenwerking aan

02 juni 2016
Onder de rook van Amsterdam ligt SugarCity. Industrieel en rauw zoals de oude Suikerfabriek uit 1863 maar met de modernste faciliteiten en  internationale allure. Met circa 21.000 vierkante meter aan evenementruimte is de veelzijdigheid groot. SugarCity heeft met de samenwerking met Maison van den Boer een mooie cateraar toegevoegd aan het portfolio.

Breed assortiment: van klassiek tot ruw
‘SugarCity is een prachtige toevoeging aan onze evenementlocaties. Wij kunnen nu een nog breder assortiment van locaties aanbieden, van klassiek tot ruw. De USP’s van SugarCity waren doorslaggevend om de locatie in het aanbod mee te nemen’, aldus Sheli Desensy van Maison van den Boer. Een aantal van deze eigenschappen van de locatie zijn volgens haar de centrale locatie, de goede bereikbaarheid (openbaar vervoer voor de deur en parkeren op eigen terrein), de nieuwe basisverlichting en ook de autolift bieden velen mogelijkheden.

Nog meer keuze voor onze gasten
Denise Schimmel van SugarCity Events geeft aan dat SugarCity leverancier-vrij is maar wel over een uitgebreid portfolio beschikt met leveranciers die zij graag aanbevelen. ‘Dit zijn partijen die bekend zijn met onze locatie en de vele mogelijkheden van de fabriek. Onze gasten kunnen zo nog beter en sneller geadviseerd worden, dat maakt bij een evenement vaak net het verschil. Wij zijn blij nu nog meer keuze te kunnen bieden door de samenwerking met Maison van den Boer.’ Het doel van de samenwerking is voor zowel SugarCity Events als Maison van den Boer de verrijking van keuze voor de gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!