Back Back Nieuws

Maike Dooper van MOVE bestuurslid DFMA

17 december 2007
Maike Dooper, algemeen manager van MOVE, is gekozen als bestuurlid van Dutch Field Marketing Association (DFMA). De uitverkiezing vond vorige week plaats tijdens de algemene ledenvergadering van DFMA . DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse fieldmarketing industrie.

Namens MOVE maakt Maike Dooper zich sterk voor de ontwikkeling en verdere professionalisering van de promotiebranche in Nederland. Een rol die goed aansluit bij de doelen van de DFMA. De doelstellingen voor 2008 zijn progressief en innovatief en liggen in de lijn van de visie van MOVE. Binnen de fieldmarketing industrie heeft Dooper haar strepen verdiend met verscheidende promotionele projecten voor Red Bull, Nintendo, Sony Playstation, IKEA en Nike.

Belangrijkste doelen van de DFMA zijn kennisdeling, belangenbehartiging en de verdere ontwikkeling van het vakgebied. Ook heeft de DFMA het voortouw genomen in de zelfregulering van de sector. Zij treedt op als gesprekspartner naar overheidsinstanties om bij te dragen tot een goed stelsel van regels, waarin de belangen van alle partijen evenwichtig tot uitdrukking komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!