Maglr, maakt publicaties fun-to-readMaglr, maakt publicaties fun-to-read
Back Back Nieuws

Maglr, maakt publicaties fun-to-read

10 mei 2019

Als je belangrijk nieuws, een aankondiging of rapportage wilt overbrengen aan je doelgroep wil je liefst dat dit bericht van A tot Z gelezen wordt. ‘De tijd die je hebt om iemands aandacht te vangen is zo’n 6 seconden’, stelt Berry van Elk, oprichter van Maglr, dé interactieve publicatietool. ‘Dat is heel kort en daarom kun je er beter voor zorgen dat je boodschap visueel aantrekkelijk is, fun-to-read en de aandacht van de lezer vast weet te houden’. Maglr is een innovatief publicatiemiddel dat je hiertoe in staat stelt. Handig in gebruik, verbluffend in resultaat.

Campagnepagina voor jouw specifieke event

In de evenementenbranche, of je nu de locatie beheert, de catering verzorgt, het event organiseert of de styling regelt, draait het vooral om sfeer, uitstraling en beleving. Maglr geeft je de mogelijkheid op overzichtelijke wijze en op niveau veel van jezelf te laten zien. Met deze tool maak je in een handomdraai een professioneel inspiratie- of relatiemagazine, pitch presentatie, uitnodiging, landingspagina en brochure.

Maak jouw verhaal visueel aantrekkelijk, snel begrijpelijk en leuk om te lezen. Tijdelijke interactieve actie- en campagne pagina's brengen op een vlotte, eenvoudige, verrassende en illustratieve manier jouw specifieke evenement onder de aandacht.

Sales- ondersteunend

De presentatiemagie van Maglr maakt ook de salesafdeling en buitendienst gelukkig. Er kan een pakkende, standaard bedrijfspresentatie worden gemaakt waardoor prospects in één oogopslag alle mogelijkheden van de organisatie kunnen worden getoond. Op een manier die beklijft en verwondert. Deze basispresentatie kan door diverse gebruikers om verschillende redenen en doeleinden worden aangevuld en geïndividualiseerd. Technisch gezien is nagenoeg alles mogelijk. Met Maglr kunnen ook offertes op ludieke wijze worden vormgegeven die vervolgens naar PDF kunnen worden geconverteerd als handtekeningen gezet moeten worden. Snel, helder en easy.

Eenvoud voor marketeer, vrijheid voor designer

De tool van Maglr is ontwikkeld met verschillende mogelijkheden voor editing om zelf content om te kunnen zetten naar een heldere, interactieve publicatie. Snelheid en eenvoud voor de marketeer door het gebruik van kant-en-klare templates. Content omzetten en pagina’s vullen tot een visueel aantrekkelijk verhaal is nu mogelijk zonder enige technische kennis. Voor ieder type publicatie is er een responsive template zodat de boodschap via alle devices lees- en deelbaar is.

Precisie en creatieve vrijheid is er voor de designers die zelf met een blanco canvas willen starten. Dankzij de uitgebreide interactieve mogelijkheden worden alle tools aangeboden om de ideeën om te zetten naar visuele en interactieve publicaties.

Met Maglr kun je dus zelf aan de slag door gebruik te maken van de software. 'En voor bedrijven die het nog veel makkelijker willen, biedt onze Maglr Studio ook nog een uitkomst', aldus van Elk.

Meten is weten

Een voordeel bij Maglr is dat er ook gelijk gemeten wordt welke manier pagina’s gelezen worden. Het leesgedrag van bezoekers wordt automatisch verzameld via Google Analytics en deze waardevolle data en feiten kunnen vervolgens verwerkt worden in de layout van de presentaties. Precies weten waar naar gekeken wordt, hoe lang een bezoeker op je pagina is, welke subpagina’s bezocht worden, waarop geklikt wordt en wat het beste aanslaat - dat is pas relevante data die je kunt meenemen naar een volgende publicatie. 80% van de Maglr lezers brengt gemiddeld 4 minuten op een pagina door. Dat is heel erg lang in vergelijking met andere internetsites. Maglr zorgt voor een betere respons en heeft een groter bereik.

Maak gebruik van alle interactieve mogelijkheden om tekst en beeld te bekrachtigen en neem de lezer mee in jouw verhaal. Jij overtuigt, inspireert en informeert en weet achteraf het resultaat van je publicatie.

Snackable Content

‘Het nuttigen van informatie verandert’, zegt van Elk. ‘We willen graag snel iets tot ons kunnen nemen en vlug overzicht verkrijgen. Met Maglr bieden we de oplossing om nieuws en informatie speelser, creatiever en attractiever te maken. Zet je content kracht bij en maak een levendig verhaal, geïllustreerd met bewegend beeld, infographics en highlights die uitnodigen om gelezen te worden. Met Maglr creëer je het gevoel alsof je door de Linda bladert.’

‘Keep it simple, keep it short’, adviseert van Elk. ‘Met Maglr vatten we op creatieve wijze de kern van de boodschap samen in Snackable Content.’

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!