Back Back Nieuws

Magic World of Lights: 80.000 LED-lichten in de Jazz City Hall

03 maart 2016
De nieuwe attractie Magic World of Lights opent op zaterdag 30 april haar deuren, pal naast het Designer Outlet Roermond. Bij Magic World of Lights maak je via 80.000 LED-lichten een fascinerende toer rond de wereld, langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden. De attractie is een vervolg op de succesvolle China Lights Events in onder andere Antwerpen, Rotterdam en Utrecht.

'Magic World of Lights is één bron van herkenning', vertelt de organisatie. 'In een droomwereld met enerverende lichtshows passeren bezoekers iconen als Hollandse windmolens, Atomium, Brandenburger Tor, Eiffeltoren, Tower Bridge, Big Ben, Toren van Pisa, Colosseum, Vrijheidsbeeld, Chinese Muur, het regenwoud en de onderwaterwereld. Elk met hun eigen wetenswaardigheden. Verrassend, boeiend en leerzaam voor iedereen, van jong tot oud. Tijdens de reis is er volop gelegenheid om te eten en drinken in de typische sfeer van de diverse landen, én om leuke aandenkens te kopen in de souvenirshop'. 

Aanvulling voor de stad
Wethouder Raja Fick van Roermond is blij met de komst van Magic World of Lights naar Roermond: 'Dit evenement zocht een overdekte locatie om het publiek langer en ook in andere jaargetijden dan de winter te laten genieten van dit lichtspektakel en vond een toplocatie in de Jazz City Hall. Magic World of Lights past naadloos in de toeristisch recreatieve functie van Roermond en is een waardevolle aanvulling op het aanbod in onze stad'.   

Zakelijke evenementen
Magic World of Lights in de Jazz City Hall ligt naast het Designer Outlet Roermond, een grote publiekstrekker. Het ligt op 5 minuten lopen van het historische centrum van Roermond en op loopafstand van het station in Roermond. Voor bedrijven biedt Magic World of Lights de ruimte om in de inspirerende setting van het indoor attractiepark bijeenkomsten en personeelsfeesten te organiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!