Back Back Nieuws

Maessen Tenten verzorgt accommodaties Outdoor Brabant

27 september 2013
Liefhebbers van paardensport vonden begin september hun weg naar Breda voor de 29ste editie van Outdoor Brabant. Voor Maessen Tenten was het de eerste editie en plaatste op landgoed De Prinsenhoeve verschillende soorten tenten - pagodes, flextenten, aluminium tenthallen – om ruimte te kunnen bieden aan alle faciliteiten die nodig zijn voor dit grote hippische outdoor evenement.

Springen, dressuur, eventing; alle disciplines van de sport waren tijdens deze vijf zonnige dagen goed vertegenwoordigd. Het V.I.P. paviljoen was dit jaar een verassing voor de vaste oplettende bezoeker. Halverwege het paviljoen was de vloer weg gelaten en het dak transparant doorgetrokken zodat de paarden door het paviljoen hun entree konden maken naar het springveld toe. Ook de Outdoor Fair en het Tuinenplein werd aangekleed met de Flextenten van Maessen.

Zakelijke mogelijkheden
Naast sport, ontspanning en recreatie was er tijdens Outdoor Brabant ook ruimte voor zakelijke ontmoetingen in een informele sfeer. Veel ondernemende bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om in de buitenlucht ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Na vijf prachtige dagen en bezoekersaantallen die voor zich spreken, kijken de organisatoren terug op een geslaagd evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!