Back Back Nieuws

Madurodam's Sesamstraat voor evenementen

14 september 2007
Madurodam krijgt in 2008 Sesamstraat en een nieuwe expositie er bij. Deze expositie biedt een mooie gelegenheid om een relatie-evenement of bedrijfsfeest mèt kinderen onvergetelijk te maken. Van 14 maart tot en met 26 oktober 2008 organiseert de kleinste stad van Nederland, samen met educatieve non-profitorganisatie Sesame Workshop, de expositie ‘Sesamstraat @ Madurodam’.

Met de komst van Sesamstraat @ Madurodam biedt dit nieuwe mogelijkheden voor (zakelijke) evenementen waarbij ook kinderen te gast zijn. Dit komt steeds vaker voor omdat quality time met het gezin als uitermate belangrijk wordt beschouwd. Dat relatie-evenement bijvoorbeeld wordt een nog groter succes als de kinderen zich intussen kunnen vermaken bij Bert en Ernie.

Tijdens de expositie zijn er speciale mogelijkheden voor bedrijfsevenementen met kinderen. In de expositiehal kunnen kinderen ‘live’ kennismaken met de hoofdrolspelers van de televisieserie en zelf alles meemaken wat er altijd op televisie te zien is. Tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, zich uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel, luisteren naar verhalen op het grootste bed van Nederland en niet te vergeten: op de foto met de levensgrote Bert, Ernie en Elmo.


Sesamstraat @ Madurodam is gemaakt voor kinderen, maar ook voor hun ouders of begeleiders; eigenlijk voor iedereen die met Sesamstraat is opgegroeid. De expositie is typisch Sesamstraat: educatief amusement, leerzame avonturen en spellen waarmee kinderen zelf aan de slag gaan. Geen statische tentoonstelling dus, maar een dynamisch evenement. Verder is er aandacht voor de geschiedenis van Sesamstraat en de achtergrond van het televisieprogramma en zijn grondleggers, Sesame Workshop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!