Back Back Nieuws

Madurodam opent drie extra zalen voor zakelijke bijeenkomsten

21 september 2015
Madurodam Events heeft sinds vrijdag 18 september drie extra zalen. Twee moderne zalen zijn strak en ook speels ingericht met veel daglicht. De derde zaal is onderdeel van de nieuwste experience van Madurodam, Het Hof van Nederland.

Hof van Nederland
In Het Hof van Nederland wordt de bezoeker mee terug genomen naar een heel belangrijk moment in de Nederlandse geschiedenis: de eerste Vrije Statenvergadering. Een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld een officiële ondertekening. In Het Hof van Nederland kunnen 14 gasten plaats nemen aan een grote, houten tafel,  in een ruimte die je terug brengt in de sfeer van 1572 bij de Eerste Vrije Statenvergadering.

Oranje en Blauwe Zaal
De twee nieuwe zalen in het hoofdgebouw van Madurodam bevinden zich op de eerste verdieping onder de bekende vuurtoren. Deze zalen, met uitzicht over de omgeving van Madurodam, lenen zich uitstekend voor workshops, brainstormsessies of vergaderingen. De Oranje en Blauwe Zaal bieden capaciteit voor groepen tot 25 personen.

De extra zalen maken Madurodam nog beter geschikt als locatie voor formele bijeenkomsten tot 300 personen  met subsessies. Bij feesten tot 1.000 personen kunnen de ruimtes worden ingezet voor entertainment.

Foto: Het Hof van Nederland

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!