Back Back Nieuws

Madurodam nu erkende vergaderlocatie

02 maart 2010
Madurodam is door de Nederlandse congres- en vergaderclassificatie benoemd tot erkende vergaderlocatie. Dit houdt in dat de vergaderfaciliteiten van Madurodam voldoen aan diverse kwaliteitseisen o.a. met betrekking tot omvang, beschikbare faciliteiten en bereikbaarheid. Aangezien Madurodam geen standaard congres of vergaderlocatie is, is Madurodam blij met deze certificering en is ze ervan overtuigd dat dit keurmerk zal bijdragen aan een stukje vertrouwen bij potentiële boekers.

 

Professionaliseringsslag

De congres- en vergaderclassificatie is een middel voor organisatoren van evenementen om inzicht te krijgen in hetgeen congres- en vergaderbedrijven bieden. Het systeem van de classificatie is objectief en geniet de steun van verschillende brancheorganisaties en verenigingen in Nederland en België. Madurodam is in 1996 gestart met het exploiteren van een zestal ruimtes voor uiteenlopende bijeenkomsten en congressen. Madurodam Events heeft de afgelopen 8 jaar een enorme professionaliseringsslag gemaakt om het evenementenproduct aan de wensen van de hedendaagse boeker te laten voldoen. Dit heeft geresulteerd in een constante groei van het aantal evenementen en het aandeel terugkerende boekers. De classificatie tot erkende vergaderlocatie is een mooie waardering voor deze inspanningen.

 

Madurodam Events

Madurodam Events biedt een evenementenlocatie geschikt voor zakelijke en feestelijke evenementen van 20 tot 1.200 personen. De stijlvolle en moderne ruimtes met Nederlandse karakteristieken bieden een gastvrije atmosfeer voor o.a. (product)presentaties, recepties, conferenties, actieve workshops, bedrijfsuitjes, diners of (personeels)feesten. De miniatuurstad vormt de meerwaarde voor ieder evenement; als decor, mogelijkheid tot ontspanning of als versterking van de boodschap van het evenement. De ligging met tram en bushalte voor de deur en direct aan de uitvalswegen naar de A12, A4 en A44, maakt Madurodam goed bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!