Back Back Nieuws

Madurodam Events zet relaties in de spotlights

03 september 2007
Madurodam Events zette haar relaties in de spotlight tijdens het Madurodam Zomeravond Event afgelopen woensdag. Voor een geheel verzorgde avond togen de gasten richting Den Haag waar zij op passende wijze werden ontvangen door de “kuspopjes” die hen op Oud-Hollandse wijze welkom heetten in Miniatuurstad Madurodam. Madurodam by Light, het multi-media spektakel in de miniatuurstad, sloot de avond af.


Ondanks dat Nederland nog weinig zomeravonden gehad heeft, hing er een goed zomeravond sfeertje. Aangezien netwerken een van de favoriete bezigheden van evenmentenminnend Nederland is, was hier dan ook volop gelegenheid voor. Voor vele aanwezigen was dit een hernieuwde kennismaking met Madurodam Events sinds de locatie grondig gerenoveerd is. De gasten konden genieten van de verrassende creaties van de chefkok van Madurodam en het diverse aanbod van entertainment gedurende de avond.

Diverse sponsoren, waaronder Aveq, Amigo Produkties, Anton van Baalen, Van Eeden Evenementen, Art in Rhythm en Resal Laser, leverden hun bijdrage aan het evenement. Erik Peekel van Aaaaha! The Actor Factory, de “kleinste presentator van Den Haag”, viel de eer ten deel om de gastvrije spreekstalmeester te zijn. Om het Event tot grote hoogte te brengen werd er onder de aanwezigen tien keer een diner in de lucht verloot met uitzicht over Madurodam.


Foto: Lasershow tijdens Madurodam Zomeravond Event 



 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!