Back Back Nieuws

Madurodam Events vernieuwt haar zalen

20 november 2006
Madurodam Events, dat dit jaar 10 jaar bestaat, heeft haar zes multifunctionele ruimtes gerenoveerd. Daarbij is het gebruik van kleuren niet gemeden en iedere zaal heeft een duidelijk eigen karakter gekregen. De frisse uitstraling van de zalen prikkelen de zintuigen. Aansluitend is er ook een nieuwe campagne en informatiemap ontwikkeld. De nieuwe slogan “We know how” reflecteert de actieve bijdrage aan het behalen van de doelstellingen, en hiermee het succes, van het evenement.

In de Madurozaal waant de gast zich in het hart van de dijk; een fris groene wand met een horizon van het Hollands landschap uitgevoerd in plexiglas sieren de wand. De Vuurtorenzaal is omgedoopt in de Hollandse Meesterszaal. Deze naam heeft de zaal te danken aan de replica’s van meesterwerken van diverse Hollandse Meesters die aan de koninklijk oranje wand hangen.

De Nederlandse driekleur vormt de basis van de Foyer en het restaurant Waterland, dit resulteert in een strak en modern uiterlijk. Design meubilair uitgevoerd in wit en rood, gecombineerd met Delftsblauwe tegeltjes voorzien van moderne architectuur bieden een comfortabele en vooral lichte ruimte.

De multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten tot 1200 personen. Alle moderne audiovisuele middelen zijn voorhanden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!