Back Back Nieuws

Madurodam Events kijkt terug op geslaagde open dag

10 mei 2013
Na het succes van afgelopen jaar organiseerde Madurodam Events op woensdag 8 mei weer een open dag. 'De open dag is voor organisatoren van evenementen een goede manier om de mogelijkheden bij Madurodam Events zelf te kunnen ervaren. Zo’n 500 gasten hebben de opgefriste zalen kunnen bekijken, kennis gemaakt met de nieuwe culinaire hoogstandjes die door de chef-kok samengesteld zijn en de nieuwe interactieve verhalen in het park in de vorm van interactieve filmpjes, die de hoogtepunten van Nederland laten zien ervaren’, aldus Evalien Timmers, Sales Manager Events van Madurodam.

Locatie Madurodam Events
Madurodam heeft als locatie uitzicht over heel Nederland. De zalen kunnen voor grote en kleine bijeenkomsten worden verhuurd. Tevens beschikt Madurodam Events over een eigen chef-kok die lunchbuffetten en diners kan samenstellen.

Sneak preview nieuwe promotiefilm en website
In de Expohal was de nieuwe promotiefilm van Madurodam Events te zien. In de Madurozaal werd een “sneak preview” vertoond van de nieuwe website van Madurodam Events, die in de loop van de volgende maand de lucht in gaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!