Maaza viert Rotterdam Unlimited Zomercarnaval Maaza viert Rotterdam Unlimited Zomercarnaval
Back Back Nieuws

Maaza viert Rotterdam Unlimited Zomercarnaval

13 juli 2023

Maaza, bekend van de tropische fruitdranken, heeft de handen ineengeslagen met Rotterdam Unlimited om het Zomercarnaval in Rotterdam groots te vieren. Het van oorsprong Indiase merk legt al 50 jaar de focus op genieten en past daardoor perfect bij het Zomercarnaval. 

Het Zomercarnaval is één van de hoogtepunten van de Rotterdamse zomer, waar honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld samenkomen om te dansen, feesten en genieten van de rijke culturele tradities die de stad te bieden heeft. Op deze 36e editie van het Zomercarnaval, dat plaatsvindt op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli, is het tropische fruitdrankenmerk Maaza ook van de partij.

Culturele diversiteit

Het partnerschap tussen Maaza en Rotterdam Unlimited is gebaseerd op een gemeenschappelijke passie voor culturele diversiteit en het vieren van verschillende internationale tradities. ‘De link tussen Maaza en het Rotterdamse Zomercarnaval is heel logisch’, aldus Eva van der Vegt van organisator Rotterdam Unlimited. ‘Samen willen we een onvergetelijke ervaring creëren voor culturen van over de hele wereld, die samenkomen op het Zomercarnaval. De tropische smaken van Maaza kunnen daarbij niet ontbreken.’

Praalwagen

Tijdens het hoogtepunt van het Zomercarnaval, de straatparade, zal Maaza schitteren met een eigen praalwagen. Daarnaast heeft het merk nog een verrassing in petto voor de festivalbezoekers: de nieuwe Maaza Mango ijsjes. Deze fruitige ijsjes in de meest populaire Maaza smaak bieden de perfecte verkoeling tijdens het Zomercarnaval. De deelname van Maaza en de introductie van de Maaza Mango ijsjes beloven extra kleur en smaak toe te voegen aan dit bruisende evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!