Back Back Nieuws

Maastricht & Regio eerste Nederlandse deelnemer Duitse vakbeurs

31 augustus 2010
Maastricht & regio heeft een primeur te pakken: het is de eerste Nederlandse deelnemer op de Duitse vakbeurs STB Marketplace, die vandaag gehouden wordt in Frankfurt. De beurs is bestemd voor Duitse boekers van zakelijke bijeenkomsten.

Deelnemers
Deelnemers uit Maastricht & regio zijn: VVV Maastricht, Hostellerie La Butte aux Bois, Restaurant Château Neercanne, Kruisherenhotel, Château St. Gerlach en het Maastricht Congres Bureau.

Focus op Duitsland
Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau, legt uit waarom Maastricht & regio meedoet: ‘Onze focus ligt dit jaar mede op Duitsland. Het thema van de beurs is Besondere Locations. Maastricht & regio sluit daar perfect bij aan. Reden te meer om met een aantal van onze participanten deel te nemen aan deze beurs. We merken dat onze andere marketinginspanningen in Duitsland het afgelopen jaar hun vruchten hebben afgeworpen, dus we verwachten veel succes van onze deelname. We gaan er dan ook vanuit dat we in 2011 ook weer mee zullen doen!’

Foto: hotellimburgia.be

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!