Back Back Nieuws

Maastricht Events Company Architectour

30 augustus 2006

Ter gelegenheid van de vestiging van het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) in Maastricht, heeft het evenementenbureau Maastricht Events Company een Architectour ontwikkeld. Met ingang van september kunnen groepen dit arrangement boeken, dat bestaat uit een speelse rondleiding door het nieuwe stadsdeel Céramique, een consumptie in het museumcafé Ipanema van het Bonnefantenmuseum en een puzzeltocht door de Wiebengahal waar het NAi gevestigd is. De prijs van het arrangement bedraagt € 24,50 per persoon.

Het Nederlands Architectuurinstituut opent op 2 september 2006 een vestiging in Maastricht. Met een semi-permanente opstelling wil het NAi Maastricht bezoekers tonen waaruit hun vormgegeven omgeving bestaat en hoe die totstandgekomen is. Daarnaast laten wisselende tentoonstellingen actuele ontwikkelingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en vormgeving in de Euregio zien. De eerste tentoonstelling heet New faces in European Architecture, over de toekomst van de Noord Europese architectuur.
NAi Maastricht is de tweede vestiging van het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam, het grootste architectuurmuseum ter wereld.

Maastricht Events Company ontwikkelt en organiseert ludieke bedrijfsuitjes in Maastricht en het heuvelland sinds eind 2004. Maastricht Events Company is een onderdeel van Events Company Groep met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar en Maastricht.

Voor meer informatie; www.maastrichtevents.nl of 043-4506556

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!