Back Back Nieuws

Maastricht Convention Bureau verwelkomt Sandy Bartelet

04 november 2015
Afgelopen maandag is Sandy Bartelet toegetreden tot het team van het Maastricht Convention Bureau, in de functie van Business Development Manager Conventions. Het Maastricht Convention Bureau is een stichting die de Maastricht regio op de kaart zet als bestemming voor congressen.

Maastrichtse 
Sandy Bartelet kijkt uit naar haar nieuwe functie: 'De regio Maastricht heeft veel te bieden als congresbestemming. En met alle ontwikkelingen rondom de Brightlands Campussen zijn er enorm veel nieuwe kansen ontstaan voor Maastricht als bestemming voor wetenschappelijke bijeenkomsten. Ik kijk er dan ook naar uit om er samen met mijn directe collega’s en in nauwe samenwerking met de partners van het Maastricht Convention Bureau en andere belangrijke partijen als MECC Maastricht, Brightlands en gemeente Maastricht voor te zorgen dat er nóg meer wetenschappelijke bijeenkomsten en congressen naar de regio Maastricht komen en zelfs hier ontwikkeld worden. Een fantastische uitdaging, waar ik enorm veel zin in heb. Daar komt bij dat ik Maastrichtse ben van geboorte, dus deze stad zit al van kleins af aan in mijn bloed!’

Sandy is een internationaal georiënteerde dame die onder meer in Duitsland en de Verenigde Staten heeft gewoond. Na haar studie aan de Hotelschool Maastricht was zij onder meer werkzaam bij Starwood Hotels & Resorts Worldwide en als Sales Executive Business Travel & Corporate MICE bij Hilton Worldwide in Frankfurt. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!