Back Back Nieuws

Maastricht bestormt Belgische markt voor meetings

09 juni 2008
In België staat vandaag tot en met vrijdag 13 juni wat het Maastricht Congres Bureau (MCB) betreft geheel in het teken van Maastricht & regio. Gedurende deze week zet het MCB, samen met zijn partners, Maastricht & regio nader op de kaart als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Zij doen dit door middel van bedrijfsbezoeken door heel België en Roadshows in Brussel en Antwerpen.

Vertegenwoordigers van diverse aanbieders op de zakelijke markt hebben allen deze week gekozen om op salesbezoek te gaan bij hun huidige en potentiële Belgische klanten. ‘Deze week worden organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en congressen in heel België helemaal op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en congresseren in Maastricht & regio. Je kúnt gewoonweg niet om Maastricht heen,’ aldus Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het MCB.

Naast het bezoeken van planners, staan er ook twee Roadshows op het programma, op
12 juni in Brussel en op 13 juni in Antwerpen. Weide: ‘Tijdens deze Roadshows ontmoeten Belgische planners elkaar. Hier zijn ook weer vertegenwoordigers van congres- en vergaderlocaties, hotels, organisatiebureaus, feest- en dinerlocaties en cateraars uit Maastricht en regio aanwezig. En uiteraard genieten we van drankjes en typisch “Mestreechse” hapjes! We hebben twee schitterende locaties weten te reserveren voor deze Roadshows: de Nederlandse Ambassade te Brussel en het Royal Clubhouse aan de Schelde te Antwerpen. Het nuttige wordt op deze manier met het aangename verenigd.

Kortom: een ideale manier om te netwerken en nader kennis te maken met Maastricht & regio!’

Bron: www.maastrichtcongresbureau.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!