Back Back Nieuws

Maaspoort Sports & Events genomineerd voor 'Beste Congreslocatie van het jaar 2014'

14 januari 2015
De stemmingen voor Beste Congreslocatie van het jaar 2014 zijn 31 december 2014 geteld en op basis daarvan is Maaspoort Sports & Events verkozen tot winnaar van de regionale award. In het afgelopen jaar werden er verschillende congressen en (netwerk)bijeenkomsten georganiseerd bij Maaspoort Sports & Events zoals het Nationaal Congres Active Ageing,  Netwerkbijeenkomst Ali Business met Ali B en Esther Vergeer, het VSG congres en BOB Materclass Business Meets Sports met o.a. Marianne Vos.

Formule
De nominatiecampagne wordt georganiseerd door vaktijdschrift MEETINGS, uitgave van BMG Business BV. MEETINGS heeft de formule dit jaar aangepast. Zij willen de diversiteit van verschillende locaties beter tot hun recht laten komen. Daarom reiken ze niet alleen de awards van beste trainings- en congreslocatie uit, maar ook die van beste evenementenlocatie, teamattractie en vergaderlocatie.

Uitreiking
De awards worden uitgereikt tijdens het Meetings Business Event (MBE), dat 13 april 2015 georganiseerd wordt in Conferentiecentrum Kaap Doorn. Het MBE is een netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor meeting- en congresorganisatoren en voor de aanbieders van meetings, training- en congreslocaties.

Foto: BOB Materclass Business Meets Sports met o.a. Marianne Vos.
Fotografie: Daniël Thommassen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!