Maaspoort opent theaterseizoen met eigen magazineMaaspoort opent theaterseizoen met eigen magazine
Back Back Nieuws

Maaspoort opent theaterseizoen met eigen magazine

19 oktober 2021

De theaters zijn weer volledig open. Vanwege de verplaatsingen de afgelopen theaterseizoenen is begin 2021 besloten om geen brochure uit te brengen zoals theatergasten van De Maaspoort gewend zijn. Achter de schermen is echter hard gewerkt aan de eerste editie van het Maaspoort magazine. Met trots lanceert De Maaspoort het magazine met achtergrondverhalen van artiesten, gasten en medewerkers.

'Het Maaspoort magazine is totaal anders dan de brochure die we normaal gesproken lanceren in mei', vertelt Linda Keijzers-van Vegchel, Manager Marketing, Programmering & Educatie. 'In juni lanceerden we het nieuwe theaterprogramma voor theaterseizoen 2021-2022, toen was er nog zoveel onzekerheid dat een reguliere brochure drukken en verspreiden een te groot risico zou zijn. Daarom werkten we deze zomer met het hele team aan de inhoud van een eigen Maaspoort magazine. Het doel hiervan is om mensen weer zin in theater te laten krijgen en aan te sporen om online het programma te bekijken en weer een heerlijke avond of middag theater te plannen. Want theater is mooier dan ooit na zo’n lange periode met weinig theater. We zijn ontzettend benieuwd wat de lezers ervan vinden.'

Vraag gratis aan

Het Maaspoort magazine wordt verzonden naar 6.000 vaste gasten. Daarnaast is het magazine voor iedereen gratis aan te vragen via de website of op te halen bij de theaterkassa van De Maaspoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!