Back Back Nieuws

Maaspoort benoemt tot hotspot en top meeting locatie in Venlo

18 augustus 2015
De Maaspoort werd vorige week maar liefst twee keer uitgeroepen tot nummer 1 locatie. Maandblad ‘LINDA.’ bestempelde het Scheuten terras als dé nummer 1 hotspot van Limburg. Het zakenblad Meetings riep De Maaspoort uit als nummer 1 toptheater van Limburg in de Locatie top 250. ‘Twee mooie vermeldingen die waardering geven voor de transformatie die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt,’ vertelt een trotse directeur Leon Thommassen.

‘Wij zijn fan’
Het vrouwenblad ‘LINDA.’ benoemde 12 hotspots per provincie. Waar moet je zijn voor een topbeleving wanneer het gaat om koffie, lunch of luxe amuses met cocktails? Het Scheuten terras eindigde op de nummer 1 positie door haar prachtige plek met spectaculair uitzicht over de Maas. ‘Wij zijn fan,’ schreef LINDA. Andere hotstpots in deze top 12 zijn Beluga** (Maastricht), One (Roermond) en Chateau St. Gerlach (Valkenburg).

Meetings Locatie Top 250
In dezelfde week kreeg De Maaspoort een mooie vermelding in de Meetings Locatie Top 250. Dit bewaarmagazine wordt jaarlijks uitgebracht door een onafhankelijke redactie en beschrijft de beste locaties van Nederland. De Maaspoort werd uitgeroepen tot nummer 1 theater van Limburg wanneer het gaat om de organisatie van meetings. 'We hebben geïnvesteerd in goede eventmanagers en fantastische faciliteiten, dat maakt denk ik het verschil,' zegt Linda van Vegchel, Manager marketing & sales.

Het Scheuten terras is toegankelijk voor iedereen en is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00u. Het dakterras is bereikbaar via de hoofdingang van De Maaspoort.

Foto: Petra Lenssen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!