Maarten Schram en Sjoerd Weikamp ontvangen Lintje voor LiveMaarten Schram en Sjoerd Weikamp ontvangen Lintje voor Live
Back Back Nieuws

Maarten Schram en Sjoerd Weikamp ontvangen Lintje voor Live

28 september 2020

Sjoerd Weikamp en Maarten Schram hebben van branchevereniging IDEA een Lintje voor Live gekregen. Deze erkenning wordt toegekend aan mensen die zich hebben onderscheiden in de wereld van livecommunicatie.

Lintje voor Live

Lintje voor Live is dé onderscheiding op het gebied van livecommunicatie en eventmarketing. Branchevereniging IDEA kent de prijs onregelmatig en zeer selectief toe aan iemand die de grenzen van het vak heeft verlegd. Lintje voor Live kent geen periodieke cyclus, jury’s of case presentaties. Het is een oprechte hommage aan passie en vakmanschap, gegeven vanuit de branche en toegekend door IDEA.

 

Eigenzinnig

Sjoerd Weikamp is een belangrijke stem binnen de Nederlandse evenementenwereld. Hij staat al ruim twintig jaar op de barricades voor de branche en op zijn eigen en eigenzinnige manier is hij de belichaming van oprechte liefde voor het vak. De kracht van live en de positie in de marketingcommunicatiestrategie worden door Sjoerd keer op keer onderstreept. Onder meer met gedegen marktonderzoek en scherpe publicaties in zijn rol als hoofdredacteur van het Eventbranche-platform. Een Lintje voor Live als blijk van waardering voor de niet aflatende inspanningen van deze ambassadeur én voorvechter voor live.

Energieke bruggenbouwer

Maarten Schram krijgt de onderscheiding voor de energie waarmee hij het livecommunicatievak al jarenlang verbindt, verbreedt en verbetert. Jan Liebregts, bestuurslid IDEA: ‘Maarten, die als directeur van IDEA de toonaangevende bureaus vertegenwoordigt, is een echte bruggenbouwer. Ook is hij de drijvende kracht achter LiveCom Alliance, waarmee hij meer Europese samenwerking stimuleert. Dit jaar is hij voorzitter van het Eventplatform, het overlegorgaan dat vooral in de huidige coronatijd onder andere via lobby in Den Haag als baken fungeert voor de gehele branche. Bescheiden Maarten zou zijn inspanningen nooit als uitzonderlijk omschrijven, en mede daardoor verdient hij namens en eigenlijk voor de branche deze onderscheiding’.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!