Maar het regent, en het regent zonnestralenMaar het regent, en het regent zonnestralen
Back Back Column

Maar het regent, en het regent zonnestralen

18 september 2017

Door Linda Kerkhoven, Linda op Locatie

Vanaf het moment dat de eventwebsite Locatietour 2 oktober 2017 online ging, heeft het voor mijn gevoel alleen nog maar geregend met een absoluut dieptepunt vorige week donderdag toen de eerste herfststorm de kop op stak in ons land.

Vol positieve moed riepen we 'fiets 2 oktober mee met de locatietour'. Iets waar je volgens mij met dat weer zeker niet aan moet denken. Enkele diehards en trouwe fans van Locatietour aarzelden geen moment en meldden zich direct aan. 'Leuk dat we gaan fietsen', schreef iemand nog bij zijn aanmelding. Nou 'leuheuk?!' dacht ik donderdag en ondertussen maakte ik me bij elke slagregen tegen mijn raam meer en meer zorgen. Ik wuifde het weg door te bedenken. We fietsen alleen in de middag en dan nog met tussenstops, we hebben poncho's en hé een beetje meeting- en eventplanner is toch niet van suiker? Maar toch aan het einde van de dag had ik bij Pouw een 'back-upbus' (die kan zo in de Dikke Van Dalen) gefixt.

Vrijdag, de day after de herfststorm, zag alles er – letterlijk en figuurlijk – veel zonniger uit. De perfecte dag om de 'fietsroute uit te testen en op detail verder uit te stippelen'. In goed gezelschap van Geraldine (sparringpartner en vriendin) fietsten we de route heen en terug. We kwamen op prachtige plekken waarvan sommige alleen per fiets of voet bereikbaar. Vanaf een congreslocatie naar een onontdekt boshuis, over hobbelige paadjes door paarse heideweides, om daarna bij het bereiken van de bewoonde wereld rechts af te slaan bij hekje 23a waar een onontdekte parel ligt. En om de woorden van Geraldine te gebruiken: 'Jezus wat is dit gaaf en waarom heeft niemand dit nog ontdekt joh!' #love-it. De adrenaline stroomde door mijn lijf wat een een fantastische dag en hoe geweldig om op de fiets locaties te ontdekken.

Dit is waarom ik doe wat ik doe en waarom dit bij iedereen die straks mee is op Locatietour nog lang op hun netvlies zal zitten. Fiets je mee 2 oktober 2017? Echt leuheuk!!

 

'Oh-ho-ho, even rustig ademhalen,
oh-ho-ho, 't lijkt of het regent als altijd.
Maar het regent, en het regent zonnestralen.'
Acda en De Munnik

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!