Back Back Nieuws

Maak kans op een Corporate DJ-workshop van DJ School Zuid-Holland

04 april 2011
Speciaal ontwikkeld voor groepen en inzetbaar op de locatie van uw keuze is de Corporate DJworkshop door DJ Miss Smile en DJ No Sugar. Met het DJ-eiland of een DJ-booth worden op de workshops verzorgd op basis van vinyl en/of cd-spelers. De workshops zijn tevens met de hele afdeling bijvoorbeeld te volgen in DJ School Zuid-Holland te Gorinchem.

 

Beatmixen en scrathen

Met voldoende professioneel materieel krijgt men van meerdere DJ-docenten les in de basiskunsten en routines van het populaire DJ-vak. Denk aan beatmixen, scrathen, backspinnen, muziekkeuze- en opbouw, muziekstijlen, presentatie en performance. Natuurlijk worden er de nodige demonstraties gegeven en draai je ook veel muziek met elkaar!

 

Inloopactiviteit tot workshoprondes

De Corporate DJ-Workshop is inzetbaar van facultatieve inloopactiviteit tot workshoprondes van 20 minuten tot 2,5 uur per ronde. Het is inzetbaar in originele uitvoering of als ‘Silent’ variant zodat het te programmeren is in zalen met meerdere activiteiten of zelfs op een feest.

 

Prijsvraag

Doe mee aan de prijsvraag en maak t/m 10 april kans op een Corporate DJ-workshop in DJ School Zuid-Holland voor 10 personen! Mail naar info@ev-entertainment.nl voor een deelnameformulier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!