Maak jouw eindejaarsbijeenkomst onvergetelijk met Next Venue!Maak jouw eindejaarsbijeenkomst onvergetelijk met Next Venue!
Back Back Locaties

Maak jouw eindejaarsbijeenkomst onvergetelijk met Next Venue!

09 oktober 2023

Succes vieren, terugblikken en vooruitkijken doe je samen met eigen personeel en/of relaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige kerstdiner, borrel of een feestje? Ook voor kleinere gezelschappen tot 250 gasten heeft Next Venue leuke en unieke locaties in haar portefeuille. Van Industrieel, historisch tot landelijk. In dit artikel laten we je graag kennismaken met een aantal toplocaties. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Iedere locatie van Next Venue is uniek en heeft haar eigen beleving. Kies jij liever voor een locatie midden in de natuur of voor een locatie waar de historie je tegemoet komt? 

Een groot pluspunt is in ieder geval dat alle locaties centraal gelegen en dus goed bereikbaar zijn. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Next Venue, wat onder andere terug te zien is in de lokale catering. And last but not least: de accountmanagers van Next Venue ontzorgen jou graag en zijn transparant in alles wat wij doen. Over de techniek, catering en entertainment hoef jij je bij een Next Venue locatie geen zorgen te maken. Genoeg redenen, niet waar?!

Locaties in het groen

Hou jij van groen, rust én ruimte om even alle drukte te vergeten? Dan is De Veenderhoeve in De Klomp of Hoeve Sparrendam in Hoevelaken dé perfecte locatie! De Veenderhoeve biedt met zijn grote boogramen, houten gebinten en lichte, warme interieur het beste van heden en verleden. Er is een grote zaal tot je beschikking en een riante tuin met buitenbar en terrasoverkapping. Hoeve Sparrendam is ook zeker een aanrader als het gaat om een landelijke locatie, waarbij je letterlijk komt aanrijden door de weilanden en boomgaarden. Ook deze authentieke, monumentale beschikt over een sfeervolle buitenterras.

Locaties met een industrieel karakter

Op de Wagenwerkplaats in Amersfoort vind je twee industriële parels: Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn. Deze locaties worden doorgaans vaak gecombineerd. Centraal Ketelhuis beschikt over twee subruimtes, waaronder een historische treinwagon. Daarnaast staat het terras tot je beschikking, waar je met uitzicht op de Wagenwerkplaats de historie proeft. Met de monumentale looks van buiten en van binnen een unieke, ongedwongen sfeer. Een stalen bar, de originele buizenstelsels, oude boekenkasten en sfeervolle zitjes; jouw gasten voelen zich hier direct thuis. Ditzelfde geldt ook voor het naastgelegen Het Oude Magazijn waar vooral het warme interieur goed tot zijn recht komt door haar authentieke industriële eyecatchers. Door het hoge dak met de originele houten spanten, valt veel daglicht naar binnen wat een verrassend, ruimtelijk effect geeft.

Proef de historie tijdens jouw eindejaarsbijeenkomst

Wil jij écht indruk maken op jouw gasten? Dan laten we je graag kennismaken met onze historische locaties, gelegen op een prachtig landgoed: Oranjerie Hydepark in Doorn en Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Oranjerie Hydepark is een 19-eeuws rijksmonument, gelegen op een prachtig landgoed. De oranjerie bestaat uit een lichte, plenaire zaal én drie luxe en multifunctionele subruimtes. Liever een sprookjesachtig kasteel? Ontdek dan Kasteel de Schaffelaar. Dit kasteel ligt op een prachtig landgoed en is voorzien van acht stijlvolle, multifunctionele ruimtes van verschillende grootte.

Vertel eens, welke locatie trekt jouw aandacht?

Of ben je hier nog niet helemaal uit? Maak je wensen kenbaar en laat ons met jou meedenken. Bekijk alle locaties via www.nextvenue.nl/locaties en stel direct en eenvoudig jouw ideale evenement samen via de button ‘stel jouw offerte samen’. Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Neem gerust telefonisch contact met ons op via 088 000 15 21. Wij staan voor jou klaar, samen maken we jouw eindejaarsbijeenkomst onvergetelijk!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!