Maak je nieuwjaars-bijeenkomst memorabel!Maak je nieuwjaars-bijeenkomst memorabel!
Back Back Nieuws

Maak je nieuwjaars-bijeenkomst memorabel!

29 december 2022

Op zoek naar nieuwe manieren om je nieuwjaarsbijeenkomst memorabel te maken? Aaaaha! Bureau voor live communicatie deelt 6 ideeën voor een frisse en ongebruikelijke start van 2023.

Een customized nieuwjaarsconference

Wat speelde zich het afgelopen jaar allemaal af in de wereld én binnen de organisatie? Aan de hand van vooraf aangeleverde input en anekdotes blikt een top comedian terug op het afgelopen jaar. Move over Youp van ‘t Hek!

Boost je humeur met een Boomwhacker

Een boom wat? Een boomwhacker! Zie het als een soort muziekinstrument waarmee je gezamenlijk, onder de deskundige begeleiding van een workshopleider, energiek het nieuwe jaar inluidt. Een sessie krikt gegarandeerd de energielevels en de happy moods omhoog.

Met elkaar plannen vertalen naar actie

Activeer en betrek je collega’s in een hackathon. Samen vertaal je de speerpunten in een concreet actieplan. Superbrainstorm, walk-your-talk en tafellakensessies; het zijn de namen van workshops om speerpunten gezamenlijk helder en behapbaar te krijgen.

Masterclass storytelling

Onderschat nooit de kracht van een goed verhaal! Want verhalen delen werkt verbindend. Wat is jullie verhaal voor 2023? In de masterclass storytelling ga je aan de slag met het verhaal van jullie organisatie. Een schrijver-comedian leert je alle kneepjes van het vak.

Talkshow extravaganza

Een talkshow zoals we die kennen, maar dan helemaal toegespitst op jouw organisatie. Geef de movers and shakers van het bedrijf een podium, zet klanten in de spotlight en neem het hele bedrijf erin mee. Compleet met filmpjes, polls, live muziek en zelfs de mogelijkheid om het volledig online te organiseren.

Creatieve wenspanelen

Een soort mind map, maar dan nog even tien stappen verder door geëvolueerd. Alle speerpunten van de organisatie worden in kaart gebracht in een mooie visual die tijdens het event live wordt getekend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!