Back Back Nieuws

Maak een evenement persoonlijker met PortretPlus

28 mei 2012
Met PortretPlus worden deelnemers professioneel gefotografeerd met een product uit hun bedrijf of volgens een bepaald thema. PortretPlus is een samenwerking tussen fotografe Jacqueline Huber en Grafisch ontwerper/kunstenaar Oscar van der Linden. Samen met kunstacademie studenten helpen ze de mensen om uit een groep producten een unieke keuze te maken.

 

Anders kijken naar producten

Het creatieve team van PortretPlus kijkt met een andere blik naar producten. In een tros druiven herkennen ze een hoedje, in een spijker een ketting en ga zo maar door. Kan je zich de reactie voorstellen van medewerkers van een bedrijf als ze de directeur, op een ludieke manier gefotografeerd, op een groot scherm geprojecteerd zien? Iedereen wil vervolgens ook een dergelijke ludieke foto van zichzelf met een product van het bedrijf.

 

Op maat verzorgd

PortretPlus komt op locatie volgens de wensen van de klant de avond invullen. Na een vrijblijvend gesprek met de organisatie wordt een offerte opgesteld. Na goedkeuring van het voorstel zal het creatieve team van PortretPlus in het bedrijf gaan ‘shoppen’ naar leuke producten. Deze vullen ze aan met andere artikelen, zoals pruiken. Indien gewenst kan na afloop iedereen een foto van zichzelf ontvangen in passe-partout. Of er kan een mooi fotoboek worden verzorgd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!