Mañana Mañana verhuist naar 13, 14, 15 en 16 juniMañana Mañana verhuist naar 13, 14, 15 en 16 juni
Back Back Nieuws

Mañana Mañana verhuist naar 13, 14, 15 en 16 juni

08 december 2023

Bandjes kijken middenin het bos, genieten van straattheater in een feeërieke Franse kasteeltuin en ’s avonds samen jammen bij een groot kampvuur: dat is Mañana Mañana, één van de meest sfeervolle festivals die je deze zomer kunt bezoeken. Dit alternatieve kleine zusje van de Zwarte Cross ontstond in 2013 in het Achterhoekse Hummelo en is sinds twee jaar neergestreken op Landgoed Oolde in Laren (Gld.). Inmiddels heeft het festival een kleine maar trouwe schare vaste bezoekers, en verzamelen duizenden nieuwsgierige levensgenieters zich jaarlijks op de camping van deze zinnenprikkelende festivaloase.

Brede programmering

Mañana Mañana is een geestverruimend festival ver weg van de grijze massa. Met een kleurrijke mix van muziek, theater en natuur biedt het een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds. Muzikale fijnproevers, doorgewinterde hippies, flamboyante paradijsvogels, avonturiers, gezinnen met jonge kinderen en buurtbewoners voelen zich thuis bij de knusse sfeer en de idyllische locatie. Vervelen hoeft hier in ieder geval niet: wie even geen zin had in muziek kon vorig jaar bijvoorbeeld koeienuier gaan eten met kop-tot-kontchef Nel Schellekens, een jodelworkshop volgen of meedoen aan een yogasessie.

Organisator De Feestfabriek laat weten dat de kaartverkoop voor de komende editie van Mañana Mañana begint op 1 februari 2024. Er komt een early bird-systeem met drie fases, waarbij de eerst verkochte tickets het voordeligst zijn. De line-up wordt vanaf januari bekend gemaakt. Verwacht een bont palet aan aanstormend talent en verrassende optredens in bijna elk denkbaar genre, van surf tot blues en van latin tot electro. Vorig jaar konden de 24.906 bezoekers genieten van onder andere Tim Knol, Claw Boys Claw en Jungle By Night.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!