Back Back Nieuws

Luxor Theater presenteert website voor zakelijke markt

31 mei 2016
Luxor Theater Rotterdam is vooral bekend vanwege de vele theatervoorstellingen in de twee bijzondere gebouwen aan de Kruiskade en op de Wilhelminapier. Daarnaast biedt Luxor Theater Rotterdam per jaar ruimte aan meer dan 65 (zakelijke) events, die een steeds belangrijker inkomstenbron vormen voor het theater. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, heeft Luxor Theater Rotterdam een nieuwe zakelijke website gelanceerd: zakelijk.luxortheater.nl.

Film
In opdracht van Luxor heeft de Rotterdamse productiemaatschappij Hotel Rebel een film gemaakt die de sfeer van Luxor en de mogelijkheden voor evenementen in beeld brengt. Luxor is trots dat cabaretier Richard Groenendijk bereid was zijn medewerking aan de film te verlenen. Groenendijk is een artiest met een grote verbondenheid met het Luxor Theater, waar hij zijn voorstellingen in première laat gaan, tv-registraties laat opnemen van zijn shows en vaak ook de allerlaatste voorstelling van een tour speelt.


Events in Luxor
De events in Luxor zijn erg divers en vooral onderscheidend in bijeenkomsten waarbij de gebouwen en de (theater)ervaring een toegevoegde waarde bieden. Evenementen die in het oog springen zijn onder andere de jaarlijks terugkerende RET Awards, die afgelopen week voor de zesde maal in Luxor plaatsvonden, TV opnames van onder meer Kinderen voor kinderen en So You Think You Can Dance, de jaarlijkse bul-uitreiking van de Erasmus Universiteit en een vooraanstaand driedaags internationaal medisch congres. Op de nieuwe zakelijke website zijn de ervaringen van deze en meer opdrachtgevers opgenomen.

Rotterdamse Congrespier
Voor grote congressen werkt Luxor nauw samen met haar locatiepartners op de Wilhelminapier onder de naam Rotterdam Congresspier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!