Luxor gaat partnership aan met Randstad HospitalityLuxor gaat partnership aan met Randstad Hospitality
Back Back Nieuws

Luxor gaat partnership aan met Randstad Hospitality

17 mei 2021

Het Luxor Theater en Randstad Hospitality hebben een partnership gesloten voor de werving en selectie van gastvrije hospitality-medewerkers voor de functie Medewerker Publiek Service (MPS) in het nieuwe en oude Luxor Theater. Het Rotterdamse theater maakt zich klaar voor een heropening en wil er hiermee voor zorgen dat bezoekers weer een écht avondje Luxor zullen beleven.   

Opleiden en inplannen

Waar Luxor en Randstad samen optrekken in de werving en selectie van een sterke hospitality ploeg, zal Randstad de verantwoordelijkheid nemen over het opleiden en inplannen van de nieuwe medewerkers. 'Door de bijzondere omstandigheden en aan verandering onderhevige maatregelen in de theaterwereld, is het belangrijk dat je flexibel bent in het op- en afschalen in personeelsplanning. Randstad gaat ons hierbij helpen. We hebben door de coronacrisis helaas waardevolle collega's moeten laten gaan, maar zullen extra hard nieuwe mensen nodig hebben om onze bezoekers een écht avondje Luxor te geven', aldus Luxor-directeur Marc van Kaam.  

Vaste pool

Er zal een vaste pool van Luxor-medewerkers worden gevormd waarbij wordt gelet op diversiteit, kwaliteit en affiniteit. De medewerkers in deze pool zullen dus alleen maar werkzaam zijn voor Luxor, en hiervoor ook een speciaal Luxor-onboardingprogramma volgen: een inwerktraining en bijscholing voor alle hospitality medewerkers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!