Back Back Nieuws

Luxe viergangen aspergediner tussen de aspergebedden van Blaricum

17 maart 2011
zMaakt! Culinaire Evenementen organiseert van 20 tot en met 29 mei voor het tweede achtereenvolgende jaar “Asperges in de Akker”. In een stijlvol aangeklede bedoeïenen tent wordt elke avond een luxe viergangen aspergediner geserveerd tussen de aspergebedden van Blaricum.

 

120 gasten per avond

Vorig jaar heeft dit succesvolle, culinaire evenement voor het eerst plaatsgevonden en hiermee heeft Blaricum er een nieuwe traditie bij. Er is plaats voor 120 gasten per avond, zowel voor bedrijven als particulieren.


Fonds Gehandicaptensport

Tevens zal zMaakt! dit jaar het Fonds Gehandicaptensport steunen op de speciale ‘goedendoelenavond’ die op vrijdag 20 mei plaatsvindt. Op de overige avonden wordt ook op ludieke wijze geld ingezameld, de opbrengsten hiervan worden gedoneerd aan Fonds Gehandicaptensport.


Huwelijksvoltrekking

Wat zeer bijzonder is, is dat er dit jaar een huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden in de tent van Asperges aan de Akker. Het prachtige uitzicht, de ongedwongen sfeer gecombineerd met heerlijk eten, fijne wijnen en prettige muziek zijn de ingrediënten voor een inspirerende locatie waar men elkaar graag het ja-woord geeft.

 

Reserveren is mogelijk via zmaakt.nl/.

 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!