Back Back Nieuws

Luxe lounge op wielen

30 maart 2009
De Royalton Lounge, een initiatief van Select Catering en Spirit Hosting & Promotions is officieel gelanceerd. Een trailer, helemaal compleet met een sjiek/trendy/luxe lounge interieur en allerlei horecavoorzieningen. Subliem voor vergaderingen, clinics, recepties tot 50 personen.

 

Een exclusief concept want het biedt een mobiele vorm van gastvrijheid die op elke gewenste locatie kan worden ingezet, zelfs midden in de natuur. De trailer is uitgerust en ingericht voor verschillende doeleinden en biedt een passende ambiance voor het ontvangen van gasten. Daarnaast is de trailer te gebruiken als VIP-ruimte om gasten te ontvangen of als een comfortabele ontspanningsruimte voor artiesten tijdens buiten concerten.

 

De lounge is voorzien van verwarming, ingebouwde keuken, airco, eigen stroomvoorziening en audio- en video-apparatuur. De Royalton Lounge is daarmee zowel in de zomer als in de winter inzetbaar. “Wij hebben gemerkt dat er bij bedrijven en organisaties in het hele land een grote vraag is naar unieke locaties voor bijvoorbeeld vergaderingen, lunches en diners. In veel gevallen is de perfecte gelegenheid of de geschikte ruimte niet naast de deur. Wij komen met onze trailer op elke gewenste plek en bieden daarnaast service op maat.” aldus Tom Jongen, directeur van Select Catering.

 

 

De mogelijkheden

Sit-down dinner en lunch tot 30 personen. Receptie, walking dinner en/of lunch tot 50 m/v.  Kook - en wijn clinics in samenwerking met De Bokkedoorns. Mogelijkheid tot reclame banner’s aan beide kanten van de trailer (9.85 m x 2.60 m). Op het platform bij de entree is een extra heater aanwezig (roken dus in alle comfort)

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!