Luuk Rijnders nieuwe F&B Manager Hotel ArenaLuuk Rijnders nieuwe F&B Manager Hotel Arena
Back Back Nieuws

Luuk Rijnders nieuwe F&B Manager Hotel Arena

28 januari 2019

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant. Rijnders' motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een hoger niveau tillen.

Rijnders heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse restaurants in zowel binnen als buitenland. Zo heeft hij lange tijd bij Restaurant at Sea (Kralendijk, Bonaire) als Restaurant Manager gewerkt en vervulde hij de afgelopen twee jaar dezelfde functie bij de bekende Amsterdamse hotspot Bar Moustache. De nieuwe F&B Manager van Hotel Arena gaat hij zich onder andere bezighouden met de serviceverlening in PARK Café-Restaurant én wordt hij een belangrijke schakel tussen de Commerciële en Events afdeling.

Vol overgave

 

Zelf zegt hij het volgende over zijn overstap naar het unieke stadshotel: 'Toch mooi, dat ik tijdens mijn tijd als Hotelschool student al herhaaldelijk schreef over mijn passie voor gastronomie en ambitie in F&B management - en ik dan ook daadwerkelijk nu hier sta. Je zal begrijpen dat ik met niets minder dan volle overgave in dit nieuwe avontuur ben gestapt. lk kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te gaan, mét dit team, op déze plek, en bovenal vôôr onze gasten. Wat heeft mijn interesse gewekt? De eindeloze mogelijkheden! Het is natuurlijk een schitterende, veelzijdige locatie (en het belooft nog véél mooier te worden). Nu is het tijd voor ons om op alle vlakken te accelereren. Hoe clichématig het ook mag klinken, de gast staat dltijd centraal. We gaan dan ook voor niets minder dan Maar natuurlijk!' Met zijn expertise, ervaring en de verfrissende energie die hij met zich meeneemt gaat Rijnders het PARK Café-Restaurant naar een nog hoger niveau tillen.

Over hotel Arena

Hotel Arena ligt aan de rand van het Amsterdamse centrum en aan het Oosterpark. Het monumentale pand uit 1886, waarin het unieke stadshotel al bijna 27 jaar is gehuisvest, transformeerde door de jaren heen van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis, sleep-in tot viersterren hotel. De monumentale delen, zoals de originele hout marmeren trap en de gerestaureerde Kapel, zijn altijd in tact gehouden en vertellen nog iedere dag over de indrukwekkende geschiedenis van deze locatie. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!