Back Back Nieuws

Lustrumviering Experience Engineers Event met Joe Pine

02 maart 2015
Op 15 april vieren de Experience Engineers van Performance Solutions het lustrum van het tweejaarlijkse Experience Engineers Event met een ééndaagse masterclass van de internationaal befaamde auteur, spreker en managementconsultant Joe Pine. 

Filosofie
'Iedereen verlangt naar authentieke ervaringen', vertelt Joe Pine in zijn presentatie op TED: What Consumers Want. 'Maar een beleving kan je niet verkopen, aangezien belevingen geen 'dingen’ zijn. Een beleving ervaar je, het is jouw reactie op de gebeurtenissen die zich voor onze neus afspelen.' Reverse Thinking, de filosofie van Performance Solutions, stelt dat beleving leidend moet zijn in alles wat bedrijven doen. Dat is echter nog lang niet altijd het geval. Het gebeurt nog vaak genoeg dat beleid of management de klantbeleving in de weg staat. 

Joe Pine, expert op het gebied van de belevingseconomie, zal in de masterclass Succeeding in Today’s Experience Economy ingaan op waarom beleving zo belangrijk is, waarna hij uiteen zal zetten hoe entrepreneurs en managers onvergetelijke belevingen kunnen neerzetten door tactieken uit het theater toe te passen op hun business. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!