Back Back Nieuws

Lustrum editie culinair event

20 januari 2009
Dit jaar vindt een lustrum, namelijk alweer de vijfde editie van de Nationale Restaurant Week plaats. Van 2 t/m 9 maart organiseert DiningCity.com dit culinaire evenement, dat met bijna 100.000 restaurantgasten tijdens de vorige editie inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse gastronomie.

 

Juist in deze ‘kredietcrisistijd' ligt betaalbare luxe tijdens de Nationale Restaurant Week binnen handbereik. De Nationale Restaurant Week biedt iedereen de mogelijkheid kennis te maken met de meest smakelijke hoogstandjes.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kan men voor € 25  respectievelijk € 20 genieten van een drie gangendiner of -lunch.

 

24 restaurants met één of meerdere Michelinsterren
De deelnemende restaurants voor de lustrum editie van de Nationale Restaurant Week zijn bekend: meer dan 600 adressen verspreid over Nederland. Voor het eerst nemen nu ook restaurants in de provincies Zeeland, Groningen en Overijssel deel.

 

Met culinaire toppers als Ron Blaauw, Librije's Zusje, La Rive (Amstel Hotel), Okura, Amarone, De Nederlanden, Hermitage, Seinpost, Posthoorn, Merlet, De Lindehof, Basiliek, ’t Nonnetje, De Kromme Dissel en vele anderen is dineren op topniveau bereikbaar geworden. Voor een actueel overzicht van alle deelnemende restaurants, waaronder met één of meer Michelinsterren, kijk op deze website.  

 

Nationale Restaurant Week Publieksprijs
Na afloop van de Nationale Restaurant Week beoordelen de fijnproevers de eetgelegenheden. Het best gewaardeerde etablissement is de winnaar. Deze prijs is de enige in de Nederlandse culinaire wereld, die door de gasten zelf wordt toegekend. Afgelopen editie kwam het Waddinxveense restaurant Bibelot als winnaar uit de bus.

 

Vanaf 4 februari kan men reserveren via de speciale website.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!