Back Back Nieuws

'Lust voor het oog' in Hart van Holland

19 april 2010
Het Regardz Event Center Hart van Holland Nijkerk te Nijkerk was afgelopen zaterdag het decor voor het bijzondere 50-jarige jubileumfeest van CENTROP.

Centrop, de grootste inkooporganisatie van zelfstandige opticiens in Nederland, had speciaal voor haar 50-jarige jubileum ruim 900 gasten uitgenodigd met als gekozen thematiek: 'Lust voor het oog'.

Na de bijzondere ontvangst van de gasten op de surprise-catwalk werd de avond geopend door middel van het Centrop Lasersilhouette waarbij directeur Roy Aandekerk spectaculair zijn entree maakte. Een fraaie line-up van divers entertainment en heerlijke culinaire hoogstandjes uit de keuken van Regardz waren een reflectie van de kwaliteit waar Centrop en haar aangesloten opticiens al jaren voor staan. Zo ook was het totale personeel Regardz Hart van Holland  gehuld in thematische kledij en bijpassend haarwerk. De jubileumavond werd groots afgesloten met een miniconcert van Marco Borsato en band in een volwaardig concertdecor met indrukwekkende ledverlichting. Een waardige afsluiting van een succesvol half decennium zakendoen in de wereld van de optiek.

Het evenement stond onder creatie, productie en regie van BURO2010 in goede samenwerking met Regardz Hart van Holland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!