Lunchen of dineren bij Johan VlemmixLunchen of dineren bij Johan Vlemmix
Back Back Nieuws

Lunchen of dineren bij Johan Vlemmix

31 juli 2018

In het weekend van 19, 20 en 21 oktober stelt Johan Vlemmix zijn huis open voor een select gezelschap om bij hem te komen lunchen of dineren. Johan Vlemmix vergaarde zijn bekendheid onder andere via het tv-programma ‘’Te land, ter zee en in de lucht’, de hit “een bussie vol met Polen” en zijn politieke partij “Partij van de toekomst”. 

Versailles van Eindhoven

De villa van Johan Vlemmix, het zelfbenoemde “Versailles” van Eindhoven, is een niet meer weg te denken villa uit het straatbeeld aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. De volledig in Rococo-stijl ingerichte villa, destijds gebouwd door de heer van den Heuvel, herbergt nog alle kenmerken en originele karaktereigenschappen van zijn eerste bewoner. Het is een waar stijlicoon geworden voor opulent bouwen in die tijd.

Lunchen of dineren 

Als u komt lunchen of dineren bij Vlemmix thuis neemt hij u mee door zijn huis en de rijke historie daarvan. Tijdens de tour wandelt u door het leven van alle bewoners van de villa. Johan zelf leidt u door zijn kapitale pand waarna u wordt verwelkomd in het originele jaren-50 café: 'Oud-Woensel' wat door de eerste eigenaar van het huis volledig is nagebouwd in het souterrain van de villa. 

Organisatie 

Evenementenorganisatie No Xcuse organiseert Johan Vlemmix Invites. No Xcuse, bekend van onder andere De Wielewaal Invites, het landgoed in Brabant waar Bruce Springsteen en Bill Gates om strijden, is een jonge maar vooruitstrevende organisatie uit Eindhoven. Samen met Vlemmix slaan zij de handen ineen om dit een fantastisch evenement te maken. 

Het gehele weekend, 19, 20 en 21 oktober, kunt u zich samen met uw familie, vrienden of zakenrelaties vergapen aan de pracht en praal welke ongekend is in Eindhoven en verre omstreken. 

Reserveren? Dit kan via www.johanvlemmixinvites.nl of info@no-xcuse.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!