Lumi Connect: Onmisbaar voor een succesvol, interactief congresLumi Connect: Onmisbaar voor een succesvol, interactief congres
Back Back Nieuws

Lumi Connect: Onmisbaar voor een succesvol, interactief congres

22 maart 2019

Voor veel congresorganisatoren en evenementenmanagers is de naam Lumi een begrip. Het bedrijf is een belangrijke speler op het gebied van software die real-time publieksparticipatie bevordert tijdens congressen en andere bijeenkomsten. Met het nieuwe full service platform Connect by Lumi worden organisatoren vanaf nu nóg beter ontzorgd.

Van stemkastje naar Connect by Lumi

Lumi stamt uit de tijd dat er nog vaak fysieke stemkastjes werden gebruikt voor de stemmingen tijdens algemene ledenvergaderingen. Een service die Lumi nog immer haar klanten biedt, maar dan op een veel hoger technologisch niveau. Op de Connector stemkastjes die men levert zit bijvoorbeeld een interruptiemicrofoon en een optie om de voorzitter een bericht te sturen. Ook is de Lumi Smart Touch geïntroduceerd, een Android device dat uitgedeeld kan worden aan deelnemers. Voordeel van deSmart Touch is dat bezoekers niet worden afgeleid door andere zaken die wel op hun eigen smartphone voorbijkomen, zoals inkomende oproepen en push berichten. De devices vormen echter maar een klein aspect van de services die Lumi haar klanten biedt.

Jouw gasten in goede handen

Lumi's filosofie is dat hun fysieke en cloud-based oplossingen technologisch ingewikkelde vergaderingen vereenvoudigt en eenvoudige vergaderingen verbetert. En daar is niets teveel mee gezegd, als je kijkt naar de mogelijkheden van Connect by Lumi. Congresorganisatoren die Connect by Lumi voor hun evenement gebruiken worden geheel ontzorgd. Van online registratie op een maatwerk event website, het reserveren van een plek bij specifieke evenementen binnen het congres, het boeken van een hotel, tot de check-in op locatie en het printen van de badge. Met Connect by Lumi is de professionele afhandeling van jouw gasten gegarandeerd in goede handen.

Nog meer voordelen van Connect by Lumi

Het gebruik van Connect by Lumi zal de rode draad vormen voor de ervaring (de 'attendee journey') die jij je gasten aanbiedt. Door het gebruik van de voor jou op maat gebouwde event app kunnen zij onder meer in contact komen met andere bezoekers en zien wie een sessie bezoekt. Tijdens sessies kunnen zij in de app op interactieve wijze participeren in het programma. Bijvoorbeeld door te reageren op stellingen of door deelname aan een quiz. Alle informatie die een bezoeker bij haar boeking heeft aangeleverd, dus ook de voorkeur voor bepaalde sessies, zullen in de app toegankelijk zijn.

De data die al in het voortraject wordt verzameld heeft ook grote voordelen voor jou als congresorganisator. Zo kun je bijvoorbeeld in real-time volgen of een bepaald evenement uit zijn jasje groeit. Waardoor je op tijd een grotere ruimte kunt reserveren of kunt besluiten om een live stream op te zetten. Ook de evaluatie en de eindrapportage van het congres zijn zaken die jij door het gebruik van Connect by Lumi in één oogopslag te zien krijgt.

Connect by Lumi, werkwijze en voordelen

Tijdens een intakegesprek heb je als congresorganisator de mogelijkheid om tot in de kleinste details jouw wensen kenbaar te maken, waarbij Lumi jou met alle plezier adviseert. Hierna bouwt Lumi alle software en mogelijkheden die de evenement apps en website moeten bieden. Connect by Lumi is zo ontwikkeld dat het niet noodzakelijk is dat jouw gebruikers technisch onderlegd zijn. En mocht je toch vragen hebben, bij ieder project staat een lokaal, Nederlandstalig, team klaar om je te assisteren. Door de vele mogelijkheden en de eenvoudige bediening van de apps belandt een congresbezoeker door werkelijk in een digitale bubbel, die de ervaring van het evenement versterkt.

Connect by Lumi is kortom dé tool voor het ontzorgen van evenementmanagers. Met hun jarenlange ervaring en vijf sterren-aanpak bedient het bedrijf een groot scala aan (internationale) bedrijven. Sluit jij je binnenkort ook bij hen aan? 

Door > Philip Vincent Fokker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!