Lumen Saves the PlanetLumen Saves the Planet
Back Back Nieuws

Lumen Saves the Planet

14 november 2019

'Lumen Saves the Planet' is een initiatief van Lumen Hotel & Events om groener te werken en maatschappelijk te ondernemen. Met het oog op samenwerking en ontwikkeling in de regio is de actie: 'Be green, choose not to clean' van start gegaan. 'Hotelgasten kunnen er voor kiezen om bij een meerdaags verblijf, hun kamer niet te laten schoonmaken. Hiervoor geven wij € 5,00 euro per nacht aan een goed doel.' Het goede doel van de komende periode is Stichting Present uit Zwolle.

Verbintenis met de regio

Lumen Hotel & Events heeft voor het eerst kennisgemaakt met Stichting Present tijdens de eerste editie van Hotel PEC. Tijdens Hotel PEC stelt Lumen Hotel & Events samen met PEC Zwolle en Regio Zwolle United hotelkamers inclusief ontbijt, diner en een wedstrijd beschikbaar. Ook zetten we mensen die altijd klaar staan voor een ander in het zonnetje of mensen die, om wat voor reden dan ook, een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Na deze geslaagde eerste editie zijn we verder in gesprek gegaan om de verbintenis met elkaar en de regio aan te gaan.

Mensen helpen

Present is een organisatie die vrijwilligers helpt, zich voor een dag of langer, in te zetten voor mensen die dat nodig hebben. Dat zijn vaak mensen zonder netwerk, geld of gezondheid. Vrijwilligers helpen bijvoorbeeld tienermoeders verhuizen of knappen vervuilde huizen op. Sociale activiteiten, zoals taalmaatjes voor statushouders of koekjes bakken met eenzame ouderen worden ook ondersteund. Present ondersteunt dit soort projecten meer dan 400 keer per jaar! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!