Lumen gaat samenwerken met Bidfood NederlandLumen gaat samenwerken met Bidfood Nederland
Back Back Nieuws

Lumen gaat samenwerken met Bidfood Nederland

27 februari 2023

Lumen Hotel & Events gaat een nieuwe samenwerking met Bidfood Nederland, dé horeca groothandel voor professionals. De komende twee jaar zal Bidfood het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen leveren voor het bruisende middelpunt van Regio Zwolle. 

Vriendelijke online marktplaats

Met een viersterrenhotel, congres- en eventcenter en toprestaurant onder één dak is Lumen de ideale ontmoetingsplek voor Zwolle en haar regio. En waar ontmoetingen plaatsvinden, is een professionele horeca groothandel onmisbaar. De nieuwe samenwerking met Bidfood geeft Lumen toegang tot een gebruiksvriendelijke online marktplaats, waar een uniek assortiment van huismerkartikelen en exclusieve merken te bestellen is. 

Een veelbelovende samenwerking

Directeur Chris Lindeboom laat weten erg verheugd te zijn met de nieuwe samenwerking. ‘De hoge kwaliteit producten, het functionele bestelsysteem en de persoonlijke aanpak van Bidfood spreekt ons aan.’ Lumen en Bidfood zijn al volop bezig om ideeën verder uit te werken en concreet te maken. ‘In de voorbereiding ziet dit er veelbelovend uit. We willen elkaar scherp houden op innoverende thema’s en de kosten onder controle houden’, aldus Chris Lindeboom. 

Een compleet verhaal

Ook bij Bidfood wordt vol verwachting uitgekeken naar de samenwerking met Lumen,  die verder reikt dan het leveren van producten. ‘Bij Bidfood draait het om gemak, rendement en innovaties.  Dat samen met een overzichtelijke webshop, de nieuwste trends uit de markt en specialisten op elk vakgebied gaat er voor zorgen dat deze samenwerking een succes wordt. We zijn enorm blij en trots als nieuwe foodpartner van Lumen Hotels & Events!’,  aldus Vincent ten Kate.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!